Service- en onderhoudscontracten in Zwaag

Vraag een offerte aan

Voor regelmatig terugkerende werkzaamheden en voor onderhoud aan uw elektrotechnische installatie biedt Pronk Elektrotechniek u een servicecontract aan. Zodoende worden storingen tot een minimum beperkt. Onderhoudscontracten zijn ideaal voor de continuïteit van uw productieproces en voorkomen vervelende stagnaties. Wij onderscheiden twee soorten servicecontracten: het algemeen servicecontract en het onderhoudscontract noodverlichting.

Algemeen servicecontract 

Het algemeen servicecontract is bedoeld voor frequent terugkerende werkzaamheden. Een door u vastgelegd kwaliteitsniveau van onze dienstverlening is zodoende gewaarborgd. 


Dit servicecontract is van toepassing op het onderhoud van diverse elektrotechnische installaties, bijvoorbeeld die voor brand- of inbraakdetectie. Informeer bij Pronk Elektrotechniek naar de mogelijkheden of vraag meteen een offerte aan.

Wilt u de garantie dat uw branddetectie of noodverlichting naar behoren werkt? Informeer bij Pronk Elektrotechniek in Zwaag naar onze servicecontracten. Stuur een e-mail naar info@pronkelektro.nl of vul het contactformulier in.

Onderhoudscontract noodverlichting 

Het onderhoudscontract noodverlichting biedt u een periodieke update van al uw noodverlichting. Noodverlichting is in de meeste gebouwen wel aanwezig, maar Pronk Elektrotechniek is zich ervan bewust dat deze veelal verouderd is. Ons onderhoudscontract biedt de oplossing. Regelmatig controleren onze noodverlichtingsdeskundigen de technische toestand van uw noodverlichting en vervangen deze waar nodig. Als u een onderhoudscontract noodverlichting bij ons afsluit, garanderen wij goed onderhouden, up-to-date noodverlichting in uw gebouw in de regio Zwaag. Zo bent u er van verzekerd dat deze werkt op het moment dat dit nodig is. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.