Krachtinstallaties en datanetwerken uit Zwaag

Neem contact op

Pronk Elektrotechniek biedt diverse elektrotechnische diensten aan voor bedrijven en particulieren op het gebied van communicatie, licht- en krachtinstallaties en veiligheid. Ook leggen wij zonnepanelen aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Communicatie 

Datanetwerken

Pronk Elektrotechniek legt uw gehele datanetwerk aan: connectoren op de werkplekken zelf, kabels, installatie van de datakast en zorgvuldige doormeting van elke aansluiting. Resultaat is een gecertificeerde cat. 5E, 6 of 7–installatie. 


Muziek- en geluidsinstallatie

Denk hierbij aan achtergrondmuziek in winkels, winkelcentra en productieruimtes. Een intercom maakt de geluidsinstallatie compleet.

Licht en kracht 

Verlichtingstechniek
Wij leveren verlichtingsinstallaties compleet met verdeelkasten. Verlichtingstoepassingen zijn:

  • Kantoorverlichting 
  • Winkel- en etalageverlichting 
  • Monumenten-, gevel- en kunstwerkverlichting 
  • Billboardverlichting
Door de juiste keuze van het verlichtingsarmatuur bespaart u wel 20 tot 40 procent!


Noodverlichting 

Pronk Elektrotechniek in Zwaag beschikt over noodverlichtingsdeskundigen. Wij bieden u een onderhoudscontract om uw noodverlichting waar nodig een update te geven.


Kracht- en productiestroom

Naast de gangbare 230V-installaties kunt u bij ons terecht voor krachtinstallaties van 400V, bijvoorbeeld voor een kookplaat, zaagmachine, grote koelinstallaties of productielijn.

Veiligheid 

Branddetectie

Pronk Elektrotechniek heeft een degelijke ervaring opgebouwd in branddetectie en ontruimingsinstallaties. Wij installeren verplichte rookmelders volgens bouwbesluit en sluiten deze aan op noodstroom. Voor grotere gebouwen zijn wij gespecialiseerd in brandmeldinstallaties volgens NEN2535, compleet met rook- en hittemelders. Wij kunnen uw centrale meldpaneel koppelen naar de brandweer of andere hulpdiensten. In grotere productieruimtes zorgen ontruimingsinstallaties met meldknoppen ervoor dat iedereen veilig de crisisruimte kan verlaten.

Misdaadpreventie

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van misdaadpreventie en -bestrijding, zoals (actieve en passieve) infraroodmelders, lichaamswarmtemelders en magnetische deurcontacten. Verder bieden wij complete installaties met camerabewaking en monitorcentrale, waarbij de gefilmde beelden nog een week op harde schijf worden opgeslagen.

Wilt u meer weten over een van bovenstaande elektrotechnische diensten? Neem contact op met Pronk Elektrotechniek in Zwaag en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zonnepanelen 

Door over te stappen op zonne-energie bespaart u op uw energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu. Een investering in zonne-energie verdient zich al heel snel terug! 


Alle voordelen op een rij:


  • Binnen gemiddeld 10 jaar uw investering terugverdiend
  • Minder CO2 uitstoot: 8 maal milieuvriendelijker dan gewone electriciteit
  • Levensduur van gemiddeld 25 jaar met weinig onderhoud
  • Financieringsmogelijkheden en subsidie door de overheid