Diensten

Pronk Elektrotechniek B.V., De specialist in elektrotechniek.

Ervaren partij in de aanleg van technische installaties

Pronk Elektrotechniek biedt al sinds 1985 diverse elektrotechnische diensten aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ook op het gebied van communicatie, licht- en krachtinstallaties en veiligheid zijn wij een ervaren partij in de provincie Noord-Holland. Daarnaast verzorgen wij bijvoorbeeld graag de aanleg en installatie van een laadpaal ten behoeve van uw elektrische auto. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.
Ervaren partij in de aanleg van technische installaties
Onze diensten

Onze diensten

  • Aanleg van technische installaties
  • Communicatie
  • Licht en kracht
  • Veiligheid
  • Laadpalen voor elektrische auto’s
  • Divers aanbod aan service- en onderhoudscontracten
communicatie

Communicatie

Datanetwerken

Pronk Elektrotechniek legt uw gehele datanetwerk aan: connectoren op de werkplekken zelf, kabels, installatie van de datakast en zorgvuldige doormeting van elke aansluiting. Resultaat is een gecertificeerde cat. 5E, 6 of 7–installatie.

Muziek- en geluidsinstallatie

Denk hierbij aan achtergrondmuziek in winkels, winkelcentra en productieruimtes. Een intercom maakt de geluidsinstallatie compleet.

Licht en kracht

Verlichtingstechniek

Wij leveren complete verlichtingsinstallaties met verdeelkasten. Verlichtingstoepassingen zijn:

  • Kantoorverlichting;
  • Winkel- en etalageverlichting;
  • Monumenten-, gevel- en kunstwerkverlichting;
  • Billboardverlichting.

Door de juiste keuze van het verlichtingsarmatuur, kunt u tussen de 20 en 40 procent besparen!

Noodverlichting

Pronk Elektrotechniek in Zwaag beschikt over noodverlichtingsdeskundigen. Wij bieden u een onderhoudscontract om uw noodverlichting waar nodig een update te geven.

Kracht- en productiestroom

Naast de gangbare 230V-installaties, kunt u bij ons terecht voor krachtinstallaties van 400V, bijvoorbeeld voor een kookplaat, zaagmachine, grote koelinstallaties of productielijn.

Onderhoudscontract noodverlichting

Het onderhoudscontract noodverlichting biedt u een periodieke update van al uw noodverlichting. Noodverlichting is in de meeste gebouwen wel aanwezig, maar Pronk Elektrotechniek is zich ervan bewust dat deze veelal verouderd is. Dit onderhoudscontract biedt de oplossing. Regelmatig controleren onze noodverlichtingsdeskundigen de technische toestand van uw noodverlichting en vervangen deze waar nodig.

Als u een onderhoudscontract noodverlichting bij ons afsluit, garanderen wij een goed onderhouden, up-to-date noodverlichting in uw gebouw in Noord-Holland. Zo bent u ervan verzekerd dat deze werkt op het moment dat dit nodig is.

Licht en kracht
Veiligheid

Veiligheid

Branddetectie

Pronk Elektrotechniek heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in branddetectie en ontruimingsinstallaties. Wij installeren verplichte rookmelders volgens bouwbesluit en sluiten deze aan op noodstroom. Voor grotere gebouwen zijn wij gespecialiseerd in brandmeldinstallaties volgens NEN2535, compleet met rook- en hittemelders. Wij kunnen uw centrale meldpaneel koppelen naar de brandweer of andere hulpdiensten. In grotere productieruimtes zorgen ontruimingsinstallaties met meldknoppen ervoor dat iedereen veilig de crisisruimte kan verlaten.

Misdaadpreventie

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van misdaadpreventie en -bestrijding, zoals (actieve en passieve) infraroodmelders, lichaamswarmtemelders en magnetische deurcontacten. Verder bieden wij complete installaties met camerabewaking en monitorcentrale, waarbij de gefilmde beelden nog een week op harde schijf worden opgeslagen.

Installatie van laadpalen

Heeft u ervoor gekozen om een elektrische auto aan te schaffen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u graag een laadpaal thuis wilt laten installeren. Bij Pronk Elektrotechniek is deze klus in de juiste handen. Wij verzorgen het complete proces voor u. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

 Installatie van laadpalen
service in onderhoud

Service- en onderhoudscontracten

Voor regelmatig terugkerende werkzaamheden en voor onderhoud aan uw elektrotechnische installatie biedt Pronk Elektrotechniek in Noord-Holland een servicecontract aan. Zodoende worden storingen tot een minimum beperkt. Onderhoudscontracten zijn ideaal voor de continuïteit van uw productieproces en voorkomen vervelende stagnaties.

Algemeen servicecontract

Het algemeen servicecontract is bedoeld voor frequent terugkerende werkzaamheden. Een door u vastgelegd kwaliteitsniveau van onze dienstverlening is zodoende gewaarborgd.

Dit servicecontract is van toepassing op het onderhoud van diverse elektrotechnische installaties, bijvoorbeeld die voor brand- of inbraakdetectie. Wilt u de garantie dat uw branddetectie of noodverlichting naar behoren werkt? Informeer bij Pronk Elektrotechniek in Zwaag naar onze servicecontracten. Stuur een e-mail naar info@pronkelektro.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.
Image
Pronk Elektrotechniek biedt al sinds 1985 diverse elektrotechnische diensten aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
De Compagnie 22 C,
1689 AG Zwaag